Aanbod coaching

Coaching & training voor zorgprofessionals en teams

 

Mijn opgebouwde expertise van 13 jaar in de GGZ zet ik in voor zorgorganisaties en ik sluit aan bij haar specifieke setting en vraag.

Ik heb eerst in de verslavingszorg gewerkt, waarvan 2,5 jaar op Bonaire. Daarna in de maatschappelijke opvang en de laatste jaren in de forensische jeugd psychiatrie.

 

Mijn specialisatie ligt in het coachen en trainen van zorgprofessionals en teams. Gericht op de uitdagingen in het werk, impactvolle gebeurtenissen, teamdynamica en het omgaan met agressie of moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

Mijn missie is om zorgorganisaties en professionals te helpen floreren. Dit doe ik door goede samenwerking en efficiënte uitvoering van taken te stimuleren en door zorgprofessionals toe te rusten met praktijkgerichte kennis en vaardigheden. Ik daag zorgorganisaties en zorgprofessionals uit om waarden, doelen en acties met elkaar in overeenstemming te brengen. Om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt, zodat je kan blijven investeren in de dingen die je écht belangrijk vindt.

 

Met mijn brede ervaring binnen de zorg kan ik ook bij uw organisatie een waardevolle bijdrage leveren aan de deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van uw zorgprofessionals en teams. Dit met het doel dat zij krachtig en betekenisvol in het werk staan.

 

Mogelijke vormen:

  • Individuele coaching of training (nieuwe) medewerkers
  • Team coaching of training
  • Masterclass of workshop op één thema
  • Coaching on the job
  • Casuïstiek bespreking / expertise delen

 

Ik ga graag met u in gesprek om te kijken hoe mijn diensten van waarde kunnen zijn binnen uw organisatie.