Over mij coach

Mijn naam is Sander Meijnen. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven en omgeving. Sinds 2020 woon ik samen met mijn vriendin in ’s-Hertogenbosch. Wat een leuke stad om in te wonen!

 

Nadat ik 13 jaar in de GGZ heb gewerkt ben ik eind 2022 mijn eigen praktijk gestart. Ik heb eerst in de verslavingszorg gewerkt, waarvan 2,5 jaar op Bonaire. Daarna in de maatschappelijke opvang en de laatste jaren in de forensische jeugd psychiatrie.

 

Door de jaren heen heb ik een eigen aanpak ontwikkeld die dicht bij mijzelf ligt. Ik omschrijf mijzelf als coach en trainer die positief en oplossingsgericht te werk gaat, die luistert zonder oordeel en aansluit bij de organisatie en professional, want: one size fits none. Ik nodig uit om te ervaren en te onderzoeken. Ik functioneer objectief en zet mijn eigen kennis, vaardigheden en expertise in als middel. 

Daarbij zorg ik voor een veilige en vertrouwelijke sfeer met heldere communicatie en zal ik altijd constructief en eerlijk zijn. Verder houd ik diepgang en relativering in balans. Ik ben van nature down to earth en gebruik soms humor als middel.

 

Hieronder vind je kort samengevat een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring.

Opleidingen

  • Bachelor of Social Work (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener)

Specialisatie: Toegepaste Psychologie

  • Post HBO certificaat: Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt®

 

Werkervaring (13 jaar)

  • 4 jaar Verslavingszorg
  • 3 jaar Maatschappelijke Hulpverlening
  • 6 jaar (Forensische) Psychiatrie

 

Verder heb ik door de jaren heen tal van relevante cursussen en bijscholing gevolgd op het gebied van: positieve psychologie, acceptance and commitment therapy (ACT), groepsdynamica, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, gesprekstechnieken en vaardigheden, gedragsverandering, motiverende gespreksvoering en systeemgericht werken.